Header image  

Dé site voor woonbemiddeling op Aruba

 
  
 
 
 
 

 
 

Wie wat hoe

In de jaren dat we woonachtig zijn op dit prachtige eiland hebben we ontdekt dat er op vele forums en online prikborden geïnformeerd/gezocht wordt naar
(tijdelijke) woonruimte.
Meestal gaat het om personen of gezinnen die hier komen werken of stage lopen voor enkele maanden tot enkele jaren (geen vakantiehuis dus)

Op zich zijn er op Aruba een aantal goede makelaars die huizen te koop en te huur aanbieden. Dat zijn de eerst aangewezen bronnen. In die markt willen wij ons nadrukkelijk niet begeven.
Onze hoofdactiviteit is om, op basis van een door u aangegeven aantal criteria/wensen, voor u op zoek te gaan naar een passende woning of appartement op Aruba. En daarbij beperken we ons niet tot de sites van makelaars, maar zoeken we ook op de lokale markt via advertenties in weekbladen, kranten  e.d.
Belangrijk om te vermelden is dat deze werkzaamheden uitsluitend bemiddelend zijn en dat wij verder geen bemoeienis hebben met de uiteindelijke huurovereenkomst. Vanzelfsprekend kunnen we daarbij wel een adviserende rol spelen.

Wanneer u zelf op een andere wijze een geschikte woning gevonden denkt te hebben kunnen wij deze voor u gaan bekijken en u onze indruk en een aantal foto’s toezenden.
Tevens bestaat de mogelijkheid voor aanbieders om hun woning gratis op onze site te plaatsen.
Ook kunnen wij, indien gewenst en in overleg, u de eerste dagen enigszins wegwijs maken op Aruba.

Kortom: wij willen u graag van dienst zijn en ervoor zorgen dat uw verblijf op Aruba zo aangenaam mogelijk begint. En dan is een woning of appartement naar wens erg belangrijk. Wij gaan ons best voor u doen.

Na boso ordo (tot uw dienst),

Otto en Karin

 

 
Huizen op Aruba